bild på tangentbord och läsplatta

Elsäkerhetsverket söker vikarierande webbkommunikatör

UPPDATERING (2019-06-28): Ansökningstiden för tjänsten har gått ut.

Kommunikationsgruppen är just nu inne i en intensiv period där vi bland annat arbetar med att tillgänglighetsanpassa webb, e-tjänster och dokument till de krav som ställs i lagen om tillgänglighet till digital offentligt service. Vi ligger också i startgroparna för en strategisk satsning på rörlig bild och video. Tjänsten är placerad på avdelningen för Verksamhetsstöd på huvudkontoret i Kristinehamn.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som webbkommunikatör kommer du att arbeta i ett team bestående av kommunikationschef och två andra kommunikatörer.

Din främsta arbetsuppgift är att ansvara för Elsäkerhetsverkets externa webbplats och intranät. Du kommer bland annat att driva vårt redan uppstartade tillgänglighetsprojekt, hålla kontakten med leverantörer och leda myndighetens webbarbete tillsammans med webbråd och webbredaktörer. Vidare är du ett stöd till verksamheten i kommunikationsfrågor som till exempel att skriva artiklar och publicera texter för webb, nyhetsbrev och sociala medier. Du kommer även att arbeta med rörlig bild och andra kommunikationsaktiviteter utifrån myndighetens verksamhetsplan.

Elsäkerhetsverket har ett stort uppdrag i förhållande till antal anställda så du behöver vara beredd på att vid behov även ta andra arbetsuppgifter.

Om att arbeta vid Elsäkerhetsverket

Sidansvarig: Sandra Hjelm