Elfackmässan närmar sig

I maj slår Svenska Mässan upp portarna för Elfack 2015. Möt Elsäkerhetsverket och hela elbranschen för spännande diskussioner om framtidens lösningar. Testa din elkunskap i vår monter 5-8 maj.

Elfackmässan i Göteborg hålls vartannat år och har drygt 20 000 besökare och 400 utställare. Det är kanske Nordens mest intressanta mässa för elbranschen.

- Elsäkerhetsverkets monter finns på plan två (H04:19). Där kan man träffa våra medarbetare och experter och prata elsäkerhetsfrågor eller delta i någon av våra tävlingar, säger Sandra Hjelm, projektledare och kommunikatör på Elsäkerhetsverket.

Matnyttig lunch varje dag

Under mässan hålls också intressanta föredrag och diskussioner om el, ljus och kraft på tre olika scener. Elsäkerhetsverket deltar bland annat i Elektriska installatörsorganisationen, EIO:s, "Elsäkerhetsluncher" som hålls varje dag på scenen för El med aktuella ämnen om hur vi i branschen tillsammans kan skapa ett elsäkrare Sverige.

- Våra experter medverkar varje dag, 11.30 – 12.00, under temat "Matnyttigt och aktuellt om elsäkerhet" där frågor diskuteras om hur elsäkert Sverige egentligen är och om våra hem är eltrygga, säger Sandra Hjelm.

12.00 – 12.20 (varje dag) handlar diskussionen om behörighetsutredningens förslag och vad det kan innebära för dig som elteknikföretagare. Dessutom den 5 maj, 16:00-17:00 på scenen för Ljus, pratar Martin Gustafsson och Birgitta Andersson från Elsäkerhetsverkets produktavdelning under temat "Ombyggnad av belysning till LED, vad gäller?"
Den 8 maj, 10.30 – 11.00, på scenen för El kan den som är intresserad få reda på "Hur blir man elinstallatör?" då Anders Kaukerat och Magnus Karlsson, Avdelningen för analys, berättar om det.

Välkomna till Elsäkerhetsverkets monter och föredrag på Elfackmässan!

Elsäkerhetsverket seminariemedverkan finner du i bifogat dokument och mer information finns på Elfackmässans webbplats.

Kontakt

Sandra Hjelm

Kommunikatör
Telefon: 010-168 05 17
E-post: sandra.hjelm@elsakerhetsverket.se

Mer information

Andra webbplatser

Sidansvarig: Cia Edlund