Elsäkerhetsverket på "Hem, villa & bostadsrätt"

Vad har bakning, choklad och underbara barn gemensamt med elsäkerhet? Jo, allt kan du ta del av som besöker Stockholmsmässan 12-15 oktober. Elsäkerhetsverket finns på mässan "Hem, villa & bostadsrätt" och samtidigt pågår mässorna "Bak & choklad-festivalen" och "Underbara barn" i samma lokaler. Så slå tre flugor i en smäll och besök Stockholmsmässan i slutet av denna vecka!

Hem, villa & bostadsrätt är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. Det är en komplett mötesplats för alla som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration. I år kan ni besökare ta del av tre mässor under samma tak - Hem, villa & bostadsrätt, Bak-och chokladfestivalen och mässan Underbara barn.

Ställ frågor och delta i vår tävling!

Kom till vår monter A09:61 och ställ frågor om "kolla elföretaget", säkra elprodukter eller vilket ansvar du har som privatperson när det gäller el. Medarbetare från alla våra avdelningar finns på plats för att ge er besökare möjlighet att få så bra svar som möjligt om elsäkerhetsfrågor. Du kan också delta i vår tävling och vinna en Ipad!

Seminarieprogram på Kunskapsscenen

Elsäkerhetsverket kommer att ha tre kortare föredrag på Kunskapsscenen. Under torsdag och fredag pratar Martin Gustafsson och Katarina Olofsson om barn, el och farliga produkter i hemmen och på söndagen håller Peter Lindberg föredrag om nya regler och tjänsten Kolla elföretaget.

  • Torsdag 12/10 kl. 15.30-16.00, Barn och el/farliga produkter i hemmen, Martin Gustafsson
  • Fredag 13/10 kl. 12.00-12.30, Barn och el/farliga produkter i hemmen, Katarina Olofsson
  • Söndag 15/10 kl. 15.30-16.00, Nu kan du kolla elföretaget!, Peter Lindberg

Mer information

Datum: 12-15 oktober

Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö

Monter: A09:61 på Stockholmsmässan.

Läs mer om mässan här: http://stockholm.hemochvilla.se


Vi ses väl där? Välkommen!

Sidansvarig: Camilla Arnäs-Nielsen