Träffa Elsäkerhetsverket på Elmässan i Kista 19-20 oktober

Den 1 juli 2017 får vi nya regler för elsäkerhet i Sverige. Det påverkar dig som arbetar med el. Det påverkar också dina kunder och deras möjlighet att ställa krav på dig, ditt företag och trygga och säkra elinstallationer. Välkommen att träffa oss för att höra mer om de nya reglerna, vad de innebär för dig och hur du och ditt företag förbereder er bäst.

Träffa Elsäkerhetsverket 19-20 oktober, kl. 09.00-16.30

Våra representanter tar emot dig under båda dagarna. Vi står strax innanför entrén ovanför rulltrappan. Håll utkik efter vår orange ”tapetvägg” som är väl synlig.

"Elsäkerhet i fokus" 19 oktober, kl. 13.30 till 16.30

Den 19 oktober kl. 13.30 är det dags för ”Elsäkerhet i fokus” som arrangeras av Installatörsföretagen i samband med Elmässan. Elsäkerhetsverket deltar på konferensen och berättar om den nya elsäkerhetslagen, kraven som ställs och vad de nya reglerna innebär:

  • Vad händer med elinstallatörens behörighet?
  • Vad blir företagets och VD:s ansvar?
  • Hur ska företagets egenkontrollprogram utformas?
  • Hur registreras ett företag?
  • Vad innebär det nya för dig, dina medarbetare och kunder?
  • Hur sker Elsäkerhetsverkets kommunikation till elbranschen?

Medverkar gör representanter från Elsäkerhetsverket, Installatörsföretagen, EUU (Elbranschens utvecklings- och utbildningscenter).

Plats och anmälan

"Elsäkerhet i fokus" hålls i konferenslokal E4, Kistamässan. Konferensen är kostnadsfri. Lokalen har plats för 200 personer så först till kvarn gäller.

FULLSATT. Anmälan är stängd.

Se livesändningen

Om du inte har möjlighet att vara på plats kan du följa konferensen live på Installatörsföretagens webbplats. Mer information om livesändningen kommer på vår hemsida.

Mer information

Sidansvarig: Elisabet Ek