Flicka leker vid en bokhylla med dinosaurietapet i bakgrunden

Träffa oss på Hem- och Villamässan

Snart slår Stockholmsmässan upp portarna till den populära Hem, Villa och Bostadsrättmässan. Elsäkerhetsverket finns på plats för att tillsammans med Konsumentverket svara på frågor om hantverkstjänster och el i hemmet.

Den 11-14 oktober hålls Nordens största mässa för hemmet i Stockholm. Under fyra dagar samlar Hem, Villa och Bostadsrätt cirka 40 000 besökare som vill veta allt om hem, trädgård och hantverk. Det är andra året som Elsäkerhetsverket deltar och mässan är ett bra tillfälle att få en dialog med konsumenter om el och elsäkerhet.

- I år delar vi monter A09:49 med Konsumentverket för att göra det enkelt för besökarna att få svar på det mesta som gäller råd och regler kring el och hantverkstjänster på ett och samma ställe, säger Cia Edlund, kommunikationschef vid Elsäkerhetsverket.

Rådgivningstorget - nytt för i år

En satsning som är ny för i år är Rådgivningstorget, som ligger i anslutning till cafeterian i monter A18:39. Där kommer experter inom olika områden att finnas på plats för att svara på frågor om exempelvis renovering, husbygge, badrumsplanering, inredning, trädgård, odling, elinstallationer, energi och klimat och smarta teknikprylar till hemmet.

- Varje dag mellan 14.00 och 15.00 finns en representant från Elsäkerhetsverket att träffa på Rådgivningstorget. Under rubriken "El i hemmet – tips, råd och regler från Elsäkerhetsverket" kan besökare förboka en stund med oss om de har frågor om el och elprodukter, säger Cia Edlund.

Öppettider för mässan

Torsdag 11/10 kl 11-19
Fredag 12/10 kl 10-18
Lördag 13/10 kl 10-18
Söndag 14/10 kl 10-17

Mer information om mässan finns på stockholm.hemochvilla.se

Välkomna att träffa Elsäkerhetsverket och Konsumentverket i monter A09:49!

Sidansvarig: Cia Edlund