Vinnare av vår webbtävling

Grattis Pernilla Johansson! Så heter vinnaren av en mini-Ipad. I samband med att Elsäkerhetsverket lanserade nya webben den 17 december utlyste vi en tävling. Pernilla Johansson hade rätt på alla svaren.

- Det står mycket nyttigt på er webb. Man håller ju på med såna här produkter som Pernilla Johansson, Foto:Privatni kallar tillbaka. Och då kan man kolla om man själv råkar ha en farlig produkt som ni återkallar, menar den glada vinnaren som var väldigt överraskad över vinsten.

Till vardags arbetar hon som kommunikatör på Kultur i Väst i Göteborg.

Hur kom det sig att du deltog i tävlingen?

- Jag var inne på er Facebooksida och klickade på gilla. Sedan fick jag på min Facebook se att ni hade en tävling och testade. Vi håller också på och gör om vår webb på Kultur i väst så det var intressant och se hur ni hade gjort.

- Egentligen visste jag inte vad Elsäkerhetsverket var för något. Men nu vet jag mera.

För att hitta alla svaren i tävlingen var de flesta tvungna att klicka sig runt och leta upp fakta. Alla svaren finns såklart att hitta på vår webbplats.

Vad tycker du om vår nya webb?

- Jag tyckte den var tydlig när jag klickade runt. Den är tydlig genom att den är målgruppsanpassad och är man till exempel där som privatperson eller Elinstallatör är det väldigt tydligt var man kan klicka för att hitta information som angår just dig.

- Sedan gillar jag att startsidan är ren! Den är inte fullspäckad av information. Webbplatsen är också informativ och det står otroligt mycket nyttig information där.

I sitt svar fyllde Pernilla Johansson också i att hon önskade att Elsäkerhetsverket hade mer information av de olika rollerna som finns inom myndigheten. Ett önskemål vi givetvis tar med oss.

Text: Per Hellström
Foto: Privat

 

Sidansvarig: