Elsäkerhetsverket firar 25 år med Öppet hus

I 25 år har Elsäkerhetsverket arbetat för trygg och störningsfri el och sedan 10 år finns huvudkontoret i Kristinehamn. Var med och fira när myndigheten bjuder till Öppet hus!

Elsäkerhetsverkets jubileumsloggaTisdagen den 13 februari firas det vid Södra torget 3 i Kristinehamn. Då fyller Elsäkerhetsverket 25 år och bjuder in till Öppet hus.

- Mellan klockan 14-18 är den som är nyfiken på vad vi gör på Sveriges modernaste myndighet hjärtligt välkommen att fira med oss, säger generaldirektör Elisabet Falemo.

Under evenemanget kan besökare bland annat gå på rundvandring, delta i tipspromenad och träffa Elsäkerhetsverkets medarbetare som berättar om verksamheten. Det blir diverse aktiviteter för både barn och vuxna och man kan njuta av kaffe och jubileumstårta till toner av Musikskolan i Kristinehamn.

Elsäkerhetsverket har ett stort och viktigt uppdrag och finns på fyra orter i landet, Kristinehamn, Stockholm, Umeå och Hässleholm. Totalt i landet finns 55 personer anställda. På myndigheten arbetar bland annat ingenjörer, jurister, ekonomer, beteendevetare och kommunikatörer. Ledningsgruppen består av fem kvinnor och två män och myndighetens generaldirektör är Elisabet Falemo. 2017 blev Elsäkerhetsverket utsedd till Sveriges modernaste myndighet vid Kvalitetsmässan.

Varmt välkomna på Öppet hus den 13 februari kl. 14.00 önskar
Elsäkerhetsverket!

 

Mer information kontakt

Cia Edlund

Kommunikationschef
Telefon: 010-168 05 16
E-post: cia.edlund@elsakerhetsverket.se

Sidansvarig: Cia Edlund