Så gör du för att beställa

Det är enkelt att beställa våra publikationer. De flesta är gratis upp till 30 exemplar och du betalar inget porto. Alla publikationer går även att ladda ner som pdf utan kostnad.

När du har hittat den eller de publikationer som du vill beställa, kan du själv bestämma om du vill ladda ner dem till din dator eller läsplatta eller om du vill beställa dem som trycksak. Observera att inte alla publikationer går att beställa som trycksaker.

För att beställa en publikation som trycksak lägger du den i din varukorg. När du är klar klickar du på "Till kassan" kontrollerar att din beställning är rätt och fyller i dina personliga uppgifter.

Priser och betalning

Du kan beställa upp till och med 30 exemplar av de flesta av våra publikationer helt utan kostnad. Till skolor är våra publikationer alltid gratis. Undantaget är ´"Handbok - Elinstallationer enligt elsäkerhetslagen", som kostar 100 kronor/styck oavsett antal.

Alla våra priser är inklusive moms och frakt. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Du betalar antingen via faktura eller med swish. Vårt swishnummer är 123 148 5507. Märk alltid betalningen med företagsnamn och organisationsnummer.

Leverans

Leveranstid 4 -10 arbetsdagar. Under sommaren kan leveranstiden bli längre på grund av semestrar.

Större beställningar

Vid större beställningar är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller via e-post. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Prenumerera på nya publikationer

Som prenumerant får du information via e-post när Elsäkerhetsverkets ger ut nya föreskrifter, broschyrer med mera. Registrera din e-postadress via formuläret längst ner på vår startsida.

Prenumerera på senaste nytt

Kontakt

Sandra Hjelm, kommunikatör
Telefon 010-168 05 17
order@elsakerhetsverket.se

Andra webbplatser