Illustration Koppla säkert, en elektriker besöker en man i hemmet.

Utbildningsmaterial för Koppla säkert

Får du frågor om elinstallationer från kunder i ditt arbete? På den här sidan finns utbildningsmaterial för dig som vill använda Kopplasäkert.se som ett stöd i din verksamhet.

Vi vill underlätta för dig som företagare att använda och sprida Koppla säkert till privatpersoner. Därför har vi tagit fram utbildningsmaterial som du som återförsäljare eller elinstallationsföretagare kan använda för att hjälpa din personal i att navigera i tjänsten Kopplasäkert.se.

Tjänsten i sig är enkel att använda, och i vårt utbildningsmaterial får du och dina medarbetare hjälp att förstå hur ni kan hänvisa till tjänsten i kontakt med kunden. Ni som företag väljer själva på vilket sätt ni vill använda tjänsten i er verksamhet.

Digital utbildning

Vi har tagit fram en digital utbildning som kan hjälpa dig och dina medarbetare att känna er trygga med att hänvisa till Kopplasäkert.se. I utbildningen beskriver vi hur tjänsten fungerar och annat som är bra att veta. Utbildningen tar cirka 20 minuter att gå igenom, och kan göras på dator, telefon eller surfplatta.

Till den digitala utbildningen

Trycksaker att dela ut eller hänga upp

Som komplement till den digitala utbildningen har vi tagit fram trycksaker som du kan skriva ut och dela ut till personal, alternativt hänga upp på väggen eller på anslagstavlan i fikarummet eller personalrummet.

Om du har frågor eller önskemål kring utbildningsmaterialet för Kopplasäkert.se, hör gärna av dig till oss. 

Skyltning, informationsbroschyrer och kontaktkort

Här hittar ni material som ni kan använda för skyltning i era butiker, samt foldrar och kontaktkort som ni kan dela ut till era kunder.
Kampanjmaterial Koppla säkert

Kontakt

Morgan Wojcik

Inspektör marknadskontroll
Telefon: 010-168 05 94
E-post: morgan.wojcik@elsakerhetsverket.se

Senast granskad: 2024-02-05