Glödlampa lyser bredvid tangentbordet på en laptop.

Få koll på din egenkontroll - seminarier om egenkontrollprogram

Elsäkerhetsverket bjuder in er till en unik möjlighet att fördjupa er kunskap om egenkontrollprogrammets alla delar. Under detta två timmar långa seminarium kommer vi guida er genom varje steg, ge värdefulla tips och förklaringar samt svara på era frågor. Passa på att anmäla dig direkt!

Anmäl ditt intresse redan idag för att säkra din plats på dessa kostnadsfria seminarier. Vi bjuder in till sammanlagt fyra tillfällen i slutet av mars. Det är samma innehåll vid samtliga tillfällen. Datum och tider hittar du längre ner på sidan.

Vem kan delta?

Vi vänder oss till alla er som utför elinstallationsarbete – exempelvis elinstallationsföretag, elbolag, kommuner, regioner, industrier, underentreprenörer, grävföretag med flera. Bjud gärna in företagsledning, elinstallatörer, elektriker, eller andra yrkespersoner och berörda som arbetar med delar av egenkontrollprogrammet.

Varför ska du delta?

Alla som utför elinstallationsarbete omfattas av kravet på egenkontrollprogram (ELSÄK-FS 2017:3). Elsäkerhetsverket ser, både i tillsyn och i undersökningar, att det finns brister i många egenkontrollprogram. Det finns också vissa upplevda svårigheter när det kommer till att uppfylla detta krav. Passa därför på att hänga med när myndighetens medarbetare steg för steg går igenom egenkontrollprogrammets olika delar, förklarar och ger tips och exempel på hur ni som företag kan tänka för att egenkontrollprogrammet ska få avsedd effekt.

Plats

Vi genomför seminarierna digitalt via Zoom. Du behöver inte själv ha Zoom för att kunna delta.

Möteslänk skickas till den e-postadress som du anger vid din anmälan.

Registrera dig här

Ta nu chansen att få koll på din egenkontroll! Vi ses väl?

Varmt välkommen!

Kontakt

Camilla Arnäs-Nielsen

Kommunikatör
Telefon: 010-168 05 11
E-post: camilla.arnas.nielsen@elsakerhetsverket.se

Gunilla Rosén Blomqvist

Elinspektör
Telefon: 010-168 05 78
E-post: gunilla.rosen.blomqvist@elsakerhetsverket.se

Senast granskad: 2024-03-01