En expedit betjänar en kund i butik. I bakgrunden syns en rollup med texten "ansvarig för elen i ditt hem".

Återförsäljare

Du som tillhandahåller elinstallationsprodukter måste ha koll på vilka elsäkerhetskrav som gäller för de produkter du säljer. Med hjälp av Koppla säkert kan er personal känna sig säkra på att de ger kunden rätt information om elinstallationsprodukter och elsäkerhet. 

I den digitala tjänsten Kopplasäkert.se kan privatpersoner enkelt ta reda på vilka elinstallationer de får göra själva och vilka de måste anlita ett registrerat elinstallationsföretag för. Genom att medverka i satsningen Koppla säkert och använda webbtjänsten kan ni stärka bilden av att ni är en kunnig återförsäljare. 

Delta i Koppla säkert

Ni har möjlighet att medverka i satsningen omkring Koppla säkert. Genom att lämna kontaktuppgifter till oss på Elsäkerhetsverket får ni tillgång till utbildningsmaterial för er personal, annonsbanners och skyltning, samt annat material som ni kan använda i kommunikation med kunder eller samarbetspartners.

Att delta i satsningen kring Koppla säkert kräver inget annat än att vi har möjlighet att kontakta er. Läs mer om hur du ska göra för att delta.
Så deltar du i Koppla säkert

Är du ny i branschen? 

Om du funderar på att börja sälja elektriska produkter är det viktigt att du sätter dig in vilka regler som gäller för produkten och planera för hur du ska se till att alla krav uppfylls. På vår webb finns information om hur du går tillväga. 
Ny i branschen

Kontakt

Elin Cederholm

Utrednings- och projektkoordinator
Telefon: 010- 168 05 35
E-post: elin.cederholm@elsakerhetsverket.se

Sidansvarig: Elin Cederholm